Stefano van Delden is de grondlegger van Stichting Masterboys Management. De Stichting coacht en begeleidt talentvolle voetballers bij betaalde voetbalorganisaties (BVO’s). Dit wordt gedaan met behulp van deskundig advies van professionals in verschillende vakgebieden.

De stichting wordt geleid door Stefano van Delden. Van Delden is meermaals onderscheiden voor zijn werk (jongst genomineerde Amsterdammer van het jaar, winnaar van de Baanbrekerprijs van de toenmalige minister Vogelaar en winnaar van de Award" AGIS zorgverzekeraar jong talent) en dit is alleen nog maar meer motivatie om zichzelf steeds te blijven ontwikkelen.

Stefano van Delden heeft in het verleden met diverse zaakwaarnemers samengewerkt. De maatschappelijke insteek van Van Delden kwam niet overeen met de wijze waarop zaakwaarnemers over het algemeen te werk gaan. Hij heeft zijn eigen pad gekozen en is sinds 2015 actief als zaakwaarnemer.

Visie:

Het is prachtig, uitdagend en stimulerend om talenten te begeleiden. Vaak zijn het creatieve voetballers met lef en pit, die er niet in slagen om geheel zelfstandig de top te bereiken. Deze jongens worden intensief begeleid door het Masterboys management team. Door goed samen te werken met de ouder(s) en een geschikt topsportklimaat te creëren, kan Masterboys haar talenten optimaal ondersteunen om hun dromen te verwezenlijken. Masterboys krijgt maandelijks aanmeldingen van voetballers die zich willen aansluiten. Dat is heel begrijpelijk, want er is veel behoefte aan de vertrouwelijke en persoonlijke begeleiding die Masterboys biedt.

Afgelopen jaren heeft van Delden 36 transfers succesvol afgerond.

Stefano van Delden, meer dan een zaakwaarnemer.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Stefano.

Team Masterboys Management:

Intermediar en lifestyle Coach:                                     Stefano van Delden

Financieel en fiscaal advies:                                         Fatma Degirmenci

Fysiotherapeut:                                                             Jeremy Vervbauwen

Jurdisch Advies:                                                            MR G.Roethoef & MR J.C Walker