Joshua Sanches tekent 2 jarige contract bij Top Oss

Large 1c36c68f

Joshua Sanches tekent contract bij TOP Oss De 22-jarige Amsterdamse vleugelverdediger annex middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, waardoor hij tot medio 2023 aan de club uit de Keuken Kampioen Divisie verbonden is. Sanches speelt sinds het begin van dit seizoen voor TOP Oss, nadat hij overkwam van Sparta Rotterdam.

Sanches speelde in de jeugdopleiding van Zeeburgia, Ajax, AFC en sc Heerenveen, voordat hij bij Sparta in het beloftenteam terechtkwam. In Rotterdam kwam het niet van een doorbraak in de hoofdmacht, waardoor hij een jaar geleden de overstap naar TOP Oss maakte. Dit seizoen kwam hij in 21 officiële wedstrijden tot 2 doelpunten en 1 assist, waardoor besloten is om zijn aflopende amateurcontract om te zetten in een tweejarige verbintenis. Het betekent een beloning voor de investering die Sanches deed door op amateurbasis de overstap naar TOP Oss te maken.

"Vooral in deze moeilijke tijd moet je blij zijn als je een nieuwe club vindt. De markt is momenteel overvol en daardoor zijn er nog maar weinig plaatsen", sprak Sanches voor zijn komst naar Oss. Zaakwaarnemer Stefano van Delden zorgde voor een stage bij TOP Oss, waarin hij de technische staf heeft weten te overtuigen. Inmiddels staat Sanches bekend als 'de stier van TOP Oss', omdat hij tegen zijn oude club Ajax licht voorover gebogen naar voren stoof en daar aangekomen raak wist te schieten.